[4E] Overwinning voor “Boys” op Krayenhoff

GROESBEEK-BREEDEWEG – Na de nederlaag in de eerste competitiewedstrijd vorige week tegen Ewijk wist Groesbeekse Boys de tweede wedstrijd wél te winnen.

Op sportpark Breedeweg werd tegenstander Krayenhoff met 1-0 verslagen. Deze tegenstander uit Nijmegen werd vorige jaargang tweede in de competitie en wist uiteindelijk net niet via de nacompetitie te promoveren.

Bovenliggende partij

Groesbeekse Boys was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Met goed combinatievoetbal werd de tegenstander de wil opgelegd. Toch wist het team van trainer Michel Houterman niet veel doelkansen te creëren. In de eerste helft was het Jorn van de Horst die aan het begin van de wedstrijd de achterlijn wist te halen waarna zijn goede voorzet door de Groesbeekse spitsen niet binnengewerkt kon worden. De rust werd met een 0-0 ruststand bereikt.

Openingsdoelpunt

Direct na de thee werd het krachtverschil wel middels een doelpunt uitgedrukt. Jan Willem Hendriks draaide zich in het strafschopgebied knap vrij waarna hij Ruben de Bruin in staat stelde om van dichtbij binnen te schieten. Enkele minuten later had Jan Willem Hendriks de mogelijkheid om de marge te vergroten. Vanuit een goede combinatie met Bram de Bruin verscheen hij oog in oog met Krayenhoff-doelman Jorel Nachtegaal maar wist de bal niet binnen te werken.

Ondanks man meer bijna gelijk

Een kwartier voor het eindsignaal moesten de Nijmeegse gasten na een rode kaart met tien spelers verder. Waar verwacht mocht worden dat Groesbeekse Boys de wedstrijd makkelijk zou uitspelen bleek het tegendeel waarheid te zijn. In de slotminuten kwam Krayenhoff bijna nog op gelijke hoogte. Eerst rolde de bal na een schot rakelings naast, daarna eindigde een vrije trap van Angelo van Elk aan de buitenkant van de paal.

Zondag 7 oktober speelt Groesbeekse Boys wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan UHC. Na afloop van de wedstrijd is de trekking van de verjaardagsloterij. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Jorn vd Horst, Leroy Kersten, Thom Jochoms, Teun de Jong; Ruben de Bruin, Niek Eeren (Sil Eikholt), Devin Jacobs; Bram de Bruin, Jan Willem Hendriks (Dave Kleijnen), Sander de Bruin.

Klik hier voor de stand van zaken in de Vierde Klasse E.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “[4E] Overwinning voor “Boys” op Krayenhoff”

 1. Sjaak zei:

  Ik zij toch vorige week met de eigen jeugd dan komt het goed.Zie bij de buurman .

 2. Sas zei:

  Eigen jeugd wha ha ha

 3. Kees zei:

  Meer eigen jeugd dan vorige week. Nu wel winst

 4. klukkluk zei:

  Kees de overloper.

 5. Kuul zei:

  Kees krijgt nog 100€ van germania.

 6. Ton zei:

  Kees moet zich schamen.