Frank Erinkveld wint DCM Cup Millingen 2018

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op zaterdag 29 september werd er in Millingen om de “DCM Cup 2018” gespeeld.


Frank Erinkveld (links) wint de DCM Cup 2018.

Een prestigieuze prijs binnen DCM ’99, de dartclub van Millingen aan de Rijn.

Poules

Er werd in poule-format gestart en de loting verdeelde de kanshebbers in verschillende poules. De beste van deze poules zouden zich gaan plaatsen voor de knock out-fase en daarmee om de titel gaan strijden.

Halve finales

Frank Erinkveld opende zijn eerste poulewedstrijd tegen Rob en werd meteen met de neus op de feiten gedrukt. Rob speelde sterk. Te sterk voor de bekerwinnaar van vorig jaar en won afgetekend met 3-0. Frank herstelde zich in de andere poulewedstrijden en wist zich alsnog te plaatsen voor de halve finale. In de andere poule waren Sjoerd en Jan de spelers die zich wisten te plaatsen voor de tweede halve finale. De kruisfinales gingen tussen Rob en Jan (0-3 voor Jan) en Sjoerd tegen Frank (0-3 voor Frank).

Spannende finale

De finale, gespeeld in een best-of-7-format, was derhalve een wedstrijd tussen Jan en Frank. Het was een boeiende en uitermate spannende finale waarbij de zevende leg de beslissing moest brengen. Frank wist de beslissende dubbel te gooien om zodoende de pot met 4-3 te winnen.

In de B-ronde was Mike Baartman (foto hieronder) de sterkste; hij won de deze ronde afgetekend.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Frank Erinkveld wint DCM Cup Millingen 2018

Reageren is niet toegestaan.