IJsselmeervogels simpel langs De Treffers

SPAKENBURG – De Treffers is zaterdag tegen een ruime nederlaag aan gelopen.

Na een weinig verhullend kwartier kwam IJsselmeervogels op voorsprong door een schot uit de tweede lijn van Mike van de Laar. Het was voor de middenvelder alweer zijn tweede treffer dit seizoen. De rust werd niet opgezocht met een voorsprong. Sjoerd Ars vond het namelijk nodig een vrije trap achter Jaimy Schaap te schieten. Een doelpunt die Ted Verdonschot (in de voorbeschouwing) al aan zag komen. Dat hij nu viel was echter niet zijn plan.

Na rust duurde het even, maar de rode motor kwam uiteindelijk toch op gang. Na iets meer dan een uur spelen scoorde Gillian Justiana zijn eerste seizoenstreffer met een droge knal van net buiten de ’16’. Een kleine vijf minuten later was het duel beslist. Felitciano Zschüsschen zette de aanval over links zelf op. Speelde Maikel de Harder in, die vandaag zijn 200e competitiewedstrijd voor IJsselmeervogels speelde, liep door het strafschopgebied in, kreeg de bal in de loop terug en rondde beheerst af. 3-1.

Alsof het nog niet genoeg was scoorde ook Soufyan Moro er nog eentje. Hij kwam vanaf links. Dreigde een aantal keer, en schoot de bal uiteindelijk laag in de lange hoek: 4-1.

Bron/Tekst: Website IJsselmeervogels


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »

11 reacties op “IJsselmeervogels simpel langs De Treffers”

 1. Kuul zei:

  Wat sneu. ???

 2. Kuul zei:

  Boy wil terug naar Achilles

 3. Richard zei:

  Als je denkt dat je met een tjeu Langeveld het gaat redden in de 2de divisie dan ben je niet geschikt voor dit niveau. Je kan het tjeu niet kwalijk nemen, wel dhr Janssen die zijn ego ( zie boy van beek bank) boven het team plaatst!

 4. Antoon zei:

  Gewoon een klas lager gaan voetballen en meedoen om het kampioen schap enz is veel mooier dan dit elke keer ! Mij zien ze voorlopig niet meer ??

 5. Gerrit zei:

  Er lopen Janssens rond bij Treffers.

 6. Kuul zei:

  Misschien komt die k.t trainer wel. ???

 7. Bert zei:

  Mar ke wat gaat het gruusbeks voetbal achteruut.

 8. Theo zei:

  Gaat die grote moel er wel van af.Ze kunnen Beter 15 euro entree vragen voor elftal van de eeuw aan de LEDEN.Houden ze meer over voor in de winterstop voor een nieuwe trainer en paniek aankopen.

 9. umme zei:

  Gaat wederom niet goed dit seizoen. Maar hopen dat we een beetje mee kunnen draaien in de onderste regionen en er met hard werken weer in blijven. Soms snap ik de wissels van Janssen ook niet maar ja de beste stuurlui staan aan wal. Je moet ook realistisch zijn dat we hier in het zuid / oosten niet op kunnen boxen tegen het kapitaal en industrie in het westen en de rijke vissersdorpen. Die spelers bedragen kun je als een de Treffers nu eenmaal niet neer leggen ook al denken ze in de regio dat juist bij de Treffers dat ook kan.
  Punten proberen te pakken die er te pakken vallen en blijven hopen. Het topvoetbal en het mooie aantrekkelijke voetbal wat de Treffers had is in de 2de divisie en in de Topklasse nooit meer te zien geweest.
  Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 10. Jan zei:

  Hansie Hansie!
  Die trainer janssen moet eruit. Er moet een trainer komen die alle spelers is even op hun plek zet en er een team van gaat maken.

 11. Jos zei:

  Ik zeg Meijers halen. Weet zeker dat hij de boel aan de praat krijgt