Zevenheuvelennacht 2018 uitverkocht

NIJMEGEN – De inschrijving van de Zevenheuvelennacht zit vol.


Archieffoto 2016.

7.600 hardlopers hebben zich ingeschreven voor de Nijmeegse loop door het donker.

Bedrijvenlopers

Bedrijvenlopers kunnen zich nog wel inschrijven voor de 7 kilometer bij de Zevenheuvelennacht. Op zaterdag 17 november worden de deelnemers tijdens het lopen verrast met een bijzonder spel van licht en geluid.

Magie

De zesde editie van de Zevenheuvelennacht is met ruim 7.600 deelnemers onverminderd populair. De limiet van de Nacht is vastgesteld op 7.000 lopers, maar vanwege de grote belangstelling is de inschrijving langer open gebleven. Op zaterdag 17 november om 19.00 uur gaan de nachtlopers van start voor een ronde van 7 kilometer door het donker. Langs de bosrand op de Louisiaweg wacht de lopers een magische aanblik van verlichting gecombineerd met bijzonder geluid.

Kinderloop

De Gelderselaan wordt uitbundig verlicht door de bewoners. De 7 kilometer wordt vooraf gegaan door de Mini Zevenheuvelenloop. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen zich aanmelden voor deze kinderloop.

Inschrijven

Inschrijven voor de 15 kilometer lange NN Zevenheuvelenloop, de Centralpoint Bedrijvenloop en de Mini Zevenheuvelenloop is nog mogelijk via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Zevenheuvelennacht 2018 uitverkocht

Reageren is niet toegestaan.