[3D] Germania bewijst zichzelf een slechte dienst

NIJMEGEN – Germania had zondag na de uitwedstrijd in Nijmegen tegen Blauw Wit de koppositie in de derde klasse kunnen overnemen.

Had, want doordat men met 2-0 verloor bleef DIO ’30 aan kop en moet Germania de tweede plaats delen met nog drie andere ploegen.

Kansen

In de beginfase creëerde de Groesbekers nog al wat kansen. Maar het schot van Daniel Heideveld, de kopbal van Kai Tassenaar en schoten van Romano Jansen leverde niet het gewenst resultaat op.

2-0

Na ruim een kwartier voetballen beging Daan van Geenen een geheel onnodige overtreding binnen het zestienmeter gebied. De terecht toegekende strafschop werd feilloos binnen geschoten door Rik Bours. Germania bleef in de aanval maar echte grote kansen werden niet gecreëerd. De thuisploeg werd weliswaar terug gedrongen, maar vijf minuten voor rust counterde Blauw Wit perfect en verdubbelde de score 2-0.

Aanvallend, maar zonder gevaar

Ook na rust bleef Germania wel de aanval zoeken maar kon maar sporadisch echt gevaarlijk worden. Maar goed dat de Nijmegenaren het vizier ook niet meer op scherp hadden staan anders had de nederlaag ook nog zomaar groter kunnen zijn. Hiermee leed Germania de eerste nederlaag.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [3D] Germania bewijst zichzelf een slechte dienst

Reageren is niet toegestaan.