[4E] Groesbeekse Boys boekt monsterzege: 11-0

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys moest afgelopen zondag op eigen sportpark aantreden tegen Batavia.

Na negentig minuten voetballen stond het 11-0. Na een valse competitiestart staat het team van trainer Michel Houterman inmiddels op een gedeelde eerste plaats van de ranglijst.

Aanvankelijk nog in evenwicht

Alleen in de eerste tien minuten van de wedstrijd ging de strijd enigszins gelijk op. Het waren de gasten uit Batenburg die in deze periode ook aanspraak maakten op de eerste treffer van de middag. Dankzij goed keeperswerk van Jeffrey Hoogenbosch bleef de ploeg uit Breedeweg een tegentreffer bespaart.

Snel afgelopen

Na het uitvallen van Batavia-doelman Tim de Weijert kantelde de wedstrijd en kreeg gelegenheidsdoelman Jesper van de Woerdt al snel een doelpunt te verwerken. Gijs Müskens schoot vanuit een corner binnen. Daarna was de wedstrijd snel gespeeld en was het aan Jan Willem Hendriks (hattrick) te danken dat Groesbeekse Boys met een 4-0 voorsprong ging rusten.

Dubbele cijfers

Na de thee ging Groesbeekse Boys gretig op zoek naar meer doelpunten. Dave Kleijnen en Bram de Bruin (beiden drie treffers) brachten de gastheren op een comfortabele voorsprong. Gijs Müskens scoorde zijn tweede treffer van de middag en bepaalde de eindstand op 11-0. Het was aan de alertheid van doelman Jeffrey Hoogenbosch en het solide ingrijpen van de Groesbeekse verdedigers te danken dat de Batenburgse aanvallers bij de spaarzame kansen niet wisten te scoren.

Topper tegen Nijmegen

Aanstaande zondag 28 oktober gaat Groesbeekse Boys bij sv Nijmegen op bezoek dat op de derde plaats staat genoteerd. Groesbeekse Boys kan in deze wedstrijd laten zien serieus om de prijzen mee te gaan strijden. De wedstrijd in Nijmegen begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:

Jeffrey Hoogenbosch; Jorn vd Horst (Mark Thijssen), Leroy Kersten, Thom Jochoms, Teun de Jong; Niek Eeren (Bram rikken), Devin Jacobs, Ruben de Bruin; Jan Willem Hendriks (Dave Kleijnen), Bram de Bruin, Gijs Müskens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Vierde Klasse E.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [4E] Groesbeekse Boys boekt monsterzege: 11-0

Reageren is niet toegestaan.