HHC Hardenberg effectiever dan De Treffers

HARDENBERG – Meer balbezit en in grote delen het betere van het spel leverden voor De Treffers in het uitduel tegen HHC Hardenberg geen punt(en) op.

Werkethos

HHC toonde zich gevaarlijker en scherper voor de goal en De Treffers kwam daarentegen niet tot levensgrote kansen. Tel daarbij op dat HHC een betere werkethos had en gemakkelijk aan de goals kwam en de eindstand van 3-0 is voor een groot deel verklaard.

Simpel

Zoals al aangegeven kwamen de Hardenbergers simpel aan de goals. Voordat de eerste goal viel had De Treffers een mogelijkheid. Sjoerd Ars kon een voorzet van Aziz Khalouta echter niet tot doelpunt promoveren. In de tiende minuut kwam de thuisploeg op 1-0. Balverlies van De Treffers stelde Metaj in staat om een voorzet op Mannes te geven. Hij schoot vanaf de zestienmeter diagonaal in.

Lesje effectiviteit

Drie minuten later zag Boy van de Beek een afgeslagen corner en hij waagde een poging om de bal in de lange hoek te deponeren. Zijn inzet ging net naast de goal van Nijland. In de blessuretijd van de eerste helft ging keeper Niels Kornelis in de fout. Een terugspeelbal van Balkestein werd aangenomen door Kornelis maar op het moment dat hij de bal weg wilde schieten kreeg de bal een tikje van zijn standbeen. Niels (hij keepte verder een prima wedstrijd) schoot hierdoor naast de bal en Mannes was er als de kippen bij om een verdubbeling van de voorsprong binnen te schieten. Er was in de eerste helft niet heel veel aan de hand. Het spel ging gelijk op, maar door onnodige fouten en de effectiviteit van HHC was de ruststand 2-0.

Tevergeefs op zoek naar aansluiting

Nog geen minuut na het begin van de tweede helft had Mannes de 3-0 op zijn schoen. Hij schoof de bal echter naast de goal van Kornelis. Na dit moment ging De Treffers de druk opvoeren opzoek naar de aansluitingstreffer. Op Den Camp zag tot tweemaal zijn inzet uiteenspatten op de vuisten van keeper Nijland. Khalouta kwam een teenlengte tekort en invaller Niels Wouters stond koud in het veld toen de keeper zijn inzet van de lijn haalde. De 3-0 viel in de tweede minuut van de blessuretijd. Rens van Benthem was de maker.

Bron/Tekst: Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “HHC Hardenberg effectiever dan De Treffers”

 1. Kuul zei:

  Wat sneu

 2. Antoon zei:

  Heel jammer

 3. Wim zei:

  Kuul weet je wat sneu is . Dat jij met je vereniging naar de klote zijn gegaan en er zelf aan mee gedaan hebt.en dan nog afgeven op een ander. Kuul dat is pas sneu.

 4. Antoon zei:

  Ha Ha die Wim ??

 5. Leo zei:

  We schieten in verdedigend opzicht te kort,zegt Anton Janssen.
  Misschien een tip ,Mehmet Dingil ,bij JVC en op de heikant gevoetbald.
  Wil terug naar Nederland,zie voetbalzone.

 6. Groesbeker zei:

  Wat zou Eric Meijers hebben gedacht over de keeper van de Treffers bij die 2e goal ?