Dropping Germania 2019

GROESBEEK – Vanaf zaterdag 8 december (10:00 uur) kan men zich weer inschrijven voor de dropping van VV Germania.

Die zal deze keer plaatsvinden op zaterdag 5 januari 2019.

Inschrijven

Inschrijfformulieren kunt u hier downloaden (klik rechtermuisknop–>opslaan als) of op de website van Germania. Verder zijn deze te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier.

Vol = vol

Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving. In verband met de grote belangstelling in de voorgaande jaren, moet de droppingcommissie helaas wel de “vol is vol”-policy hanteren.

20 jaar

De Germania-dropping is na bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Frank Koppes haar titel zal moeten verdedigen. De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een leuk spektakel te
worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

Goed humeur

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Deelname

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen dit jaar slechts € 8,50 per persoon.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Dropping Germania 2019

Reageren is niet toegestaan.