[4E] Groesbeekse Boys wint van Diosa

BALGOIJ – Groesbeekse Boys deed wat van haar verwacht werd. Winnen van het laag geklasseerde Diosa.

Krachtsverschil

De Groesbekers keken in Balgoij eerst nog wel tegen een achterstand aan. In het restant van de wedstrijd werd het krachtverschil in doelpunten omgezet en won Groesbeekse Boys verdient met 1-3. Door de overwinning blijft het team uit Breedeweg samen met v.v. Ewijk de ranglijst aanvoeren.

1-1

Bij aanvang van de wedstrijd leek Groesbeekse Boys snel op voorsprong te komen. Een inzet van Dave Kleijnen verdween echter via binnenkant paal het veld in. Ook een goede kans voor Sil Eikholt ging er niet in. Een slordigheid in de defensie van de Boys was er de oorzaak van dat de gastheren op 1-0 voorsprong kwamen. Kort daarop scoorde Dave Kleijnen vanuit een goede aanval de gelijkmaker.

Snelle voorsprong na rust

Direct na rust zorgde Gijs Müskens er voor dat Groesbeekse Boys op voorsprong kwam. Hij kopte een voorzet van Jorn v.d. Horst binnen. Diosa beperkte zich tot het tegenhouden van de gasten en probeerde met lange ballen de snelle aanvallers te bereiken. Deze strijdwijze bracht de Groesbeekse defensie echter niet in problemen.

Beslissing

Bij het verstrijken van de wedstrijd scoorde Gijs Müskens zijn tweede treffer van de middag. Daarmee was de strijd definitief gestreden. Zondag 2 december speelt Groesbeekse Boys een thuiswedstrijd tegen FC Kunde. Deze ploeg staat op de achtste positie van de ranglijst. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Jorn vd Horst , Leroy Kersten, Thom Jochoms; Sil Eikholt (Rick Hubers), Niek Eeren, Devin Jacobs, Ruben de Bruin; Dave Kleijnen, Bram de Bruin, Gijs Müskens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Vierde Klasse E.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [4E] Groesbeekse Boys wint van Diosa

Reageren is niet toegestaan.