Groesbeeks Gruwelijkste komt terug in 2019

GROESBEEK – Na één jaar afwezigheid keert Groesbeeks Gruwelijkste op 15 september 2019 terug.

Overdracht, maar geen evenement

De Stichting Road4Energy heeft begin dit jaar laten weten het evenement over te dragen aan de stichting Energy4All. Die heeft deze zomer aangegeven er organisatorisch nog niet klaar voor te zijn om de 2018-editie te organiseren. Die kwam dus te vervallen.

Vorige bestuur pakt het op

Het bestuur van Stichting Road4Energy heeft daar vele reacties op gekregen, waardoor er is besloten de succesformule zelf weer op te pakken. “Wat in je hart zit, raak je niet kwijt”, aldus het bestuur. Samen met vrijwilligers, deelnemers en sponsoren van het eerste uur is er een start gemaakt met de editie voor volgend jaar.

Groesbeeks Gruwelijkste

Groesbeeks Gruwelijkste is de laatste jaren in met name de ATB-wereld uitgegroeid tot een begrip. Het evenement is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor een medicijn tegen energiestofwisselingziekten. In de afgelopen zes jaar dat het evenement bestaat is er bijna € 400.000,- opgehaald. De opbrengt voor 2019 blijft ten goede komen aan onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Inschrijven voor Groesbeeks Gruwelijkste kan op 29 maart 2019 vanaf 23:59 uur.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Groesbeeks Gruwelijkste komt terug in 2019

Reageren is niet toegestaan.