[3D] Germania verliest van laagvlieger Arnhemse Boys

ARNHEM – Germania heeft zich zelf een slechte dienst bewezen door zondag met 3-2 te verliezen van Arnhemse Boys. De gastheren hadden slechts negen punten en bevonden zich op de tweede plaats van onderen.

Germania begon nog wel voortvarend en scoorde al snel de 0-1. Met rust leidde men nog met 1-2 maar in de tweede helft zakte de ploeg van trainer Wouterse volledig door de ondergrens en heeft de kopgroep uit het oog verloren.

Start

Germania begon goed en leidde na vijf minuten al met 0-1. Luuc Arntz ging goed door en schoof de bal beheerst onder de doelman; 0-1. Vanaf de aftrap werd het echter alweer 1-1. Vanuit een voorzet kon Wesley Mortier ongehinderd binnen koppen; 1-1. Na een klein half uur kreeg Jordy Wijnhoven nog een kans maar zijn omhaal ging over het doel. Net voor rust kwam Germania wederom op voorsprong. Daniel Heideveld gaf een prima pass op Jackie Dobson die op zijn beurt Luuc Arntz in staat stelde om zijn tweede treffer van de middag en de 1-2 te laten aantekenen.

Ondergrens

Na rust waren nog niet alle toeschouwers uit het warme clubhuis terug op het veld toen de stand alweer gelijk was. Daan van Geenen beoordeelde een voorzet volkomen verkeerd en verraste zijn eigen doelman; 2-2. Hierna zakte Germania door de ondergrens en liet men niet veel goeds zien. De thuisploeg kreeg tot tweemaal toe een niet te missen kans om op voorsprong te komen maar faalde opvallend in de afwerking.

Eindspurt

Drie minuten voor het einde trok men de winst alsnog naar hun toe. Fout op fout ging er door Germaniaspelers aan vooraf en uiteindelijk was het opnieuw Wesley Mortier die de trekker overhaalde; 3-2.

^JWi

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [3D] Germania verliest van laagvlieger Arnhemse Boys

Reageren is niet toegestaan.