[3D] Germania sluit jaar in mineur af

GROESBEEK – Germania moest dinsdagavond in Elden aantreden om daar de laatste wedstrijd van 2018 te spelen tegen Eldenia. Nadat men na ruim een kwartier spelen op voorsprong kwam door een doelpunt van Jordy Wijnhoven moest men uiteindelijk toch met lege handen huiswaarts keren.


Foto: DeGroesbeek.nl

Start

Germania speelde de eerste helft aardig. Men zette de tegenstander vroeg onder druk en men wist elkaar beter te vinden dan de afgelopen wedstrijden. Dit leverde na een kwartier de openingstreffer op. Daan van Geenen ging aan de linkerkant goed door en gaf een prima voorzet op de inkomende Jordy Wijnhoven die fraai raak schoot; 0-1.

Gelijkmaker

Ook hierna bleef Germania de bovenliggende partij. De mooiste kans was voor Karen Tevonyan die een mooie aanval en prima voorzet van Wijnhoven niet wist te verzilveren. In de 45e minuut kwam de thuisploeg toch langszij. Vanuit een hoekschop kregen de Groesbeekse verdedigers de bal niet weg en Joey Sardjoe wist wel raad met dit buitenkansje; 1-1.

Overzicht kwijt

Na rust zagen we een heel ander Germania. Het spel was chaotisch en de passes werden steeds onnauwkeuriger. Het spel werd er niet beter op. Hierdoor kon Eldenia steeds vaker in de buurt van Germania doelman Momchil Kolev komen die vooralsnog zijn doel schoon hield. Twintig minuten voor het einde kreeg de ingevallen Ludo Veldman ongelukkig de bal tegen zijn hand. Scheidsrechter Christian uit Arnhem was onverbiddelijk en legde bal op de stip. Vanaf elf meter faalde Ralf van Brussel niet; 2-1.

Doelloos

Hierna probeerde Germania het nog wel met powerplay voetbal maar zonder resultaat. Schoten van Jordy Wijnhoven en Luuc Arntz hadden geen resultaat. Een kopbal van Kay Tassenaar had beter verdient maar ging rakelings naast het doel. Ook Karen Tevonyan wist van dichtbij niet te scoren zodat de laatste wedstrijd zonder resultaat bleef.

^JWi

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [3D] Germania sluit jaar in mineur af

Reageren is niet toegestaan.