Nieuwjaarsreceptie Germania

GROESBEEK – Op 1 januari as. zal vanaf 15.30 uur de nieuwjaarsreceptie van v.v. Germania in het clubhuis plaats vinden. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.


Foto: DeGroesbeek.nl

Receptie

De nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2019. Het is tevens hét moment om elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

Nieuwjaarswedstrijd

Traditiegetrouw zal de Nieuwjaarswedstrijd worden gespeeld. Deze wedstrijd zal gaan tussen een samengesteld team van eerste elftalspelers uit de jaren negentig en het bestuur aangevuld met diverse gastspelers. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Jubilarissen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen ook de jubilarissen worden gehuldigd. We hebben dit jaar 13 jubilarissen die 25, 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn van de ‘Trots van de Stekkenberg’ .

Muzikale ondersteuning

De muzikale klanken komen deze dag van DJ Jo van Doorn.

OPROEP

Wilt u als vereniging bekendheid geven aan uw nieuwjaarsreceptie dan vernemen wij dat bij DeGroesbeek.nl graag van u. Dan kunnen wij dit op onze site plaatsen. Mail ons!

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsreceptie Germania

Reageren is niet toegestaan.