Anytime Fitness viert feest

GROESBEEK – Anytime Fitness Groesbeek viert op 8 januari 2019 haar eenjarige bestaan. Dat brengt natuurlijk een feest met zich mee.


Foto: Het Anytime Fitness Groesbeek Team, Rechten: Hernanni Marchi – Anytime Fitness

Feestdag

Op 8 januari is er een Open Dag waarbij er diverse activiteiten zijn georganiseerd. Zo is er een demonstratie van een nieuwe speciale BBB XL les, is er een DJ (voor muziek op wens) in de club en is er een grote verloting georganiseerd voor de bestaande en nieuwe leden. Bestaande leden kunnen prijzen winnen van een Senseo koffiezetapparaat tot een haarverzorgingspakket tot zelfs een Fitbit horloge.

Leden

Het enige wat men hoeft te doen is die avond als lid naar de club te komen. Daar ontvangt men een lot. De trekking gebeurd om 20.15 uur onder de aanwezigen. Laten worden verdeeld vanaf 18.00 uur.

Niet leden

Alle niet leden ontvangen die dag ook een lot waarmee zij een gratis lidmaatschap kunnen winnen!

Feestprogramma

Het programma:
• 9.00-21.00 Open dag
• 18.00-21.00 DJ in the Club
• 19.15 BBB XL Special VIP les (niet leden mogen meedoen na telefonische opgave)
• 20.15 Verloting prijzen leden
• 20.30 Verloting lidmaatschap onder niet leden

Lidmaatschap

Uiteraard is er vanwege het eenjarige bestaan ook een actie voor nieuwe leden en bestaande leden. Nieuwe leden krijgen een maand gratis als bonus bij een jaar lidmaatschap. Bestaande leden welke een nieuw lid aandragen verdienen ook een maand gratis sporten als bonus. Uiteraard mag men meerdere leden aanbrengen waarbij er een stapeleffect optreedt. Breng je 3 leden aan dan krijg je 3 maanden gratis sporten en elk nieuw lid ontvangt 1 maand gratis sporten!

^JWi

Bron: Hernanni Marchi ism DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Anytime Fitness viert feest

Reageren is niet toegestaan.