27e Leemkuilcross

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 20 januari organiseren AV Cifla en NSAV ’t Haasje weer de Leemkuilcross.


Foto via Annelies Dickhout – Leemkuilcross, Rechten: Eric Beatse

Parcours

Jong en oud kunnen zich uitleven op het fraaie parcours in de bossen achter hotel Erica in Berg en Dal. De cross gaat over heuvelachtige en onverharde paden. In het parcours is een pittige trap opgenomen, het kan geheel op spikes belopen worden.

De cross

Om 10.15 start de korte cross over 3600 meter. Om 11 uur kan de jeugd van 11 t/m 16 jaar zich uitleven op de jeugdcross over 1800 meter waarbij ze de trap één keer bedwingen. De jongste lopertjes starten om 11.15 in de kindercross over 1200 meter. Het koningsnummer start om 11.30: over een afstand van 8400 meter wordt de trap 3 keer bedwongen.

Competitie

Nieuw dit jaar is dat de Leemkuilcross onderdeel is van de Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen. Tijdens de Leemkuilcross valt de beslissing in het eindklassement en wordt de jeugdcrossloop-kampioen van Nijmegen e.o. 2018-2019 bekend.

Inschrijven

Inschrijven kan in de kantine van Tennisvereniging Berg en Dal, Molenbosweg 10 te Berg en Dal. De inschrijving is open vanaf 09:00 uur tot 30 minuten voor aanvang van het betreffende nummer.
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 voor de jeugd tot en met 16 jaar en € 7,00 voor volwassenen. Voorinschrijven kan, mét korting, via de site van AV CIFLA – Leemkuilcross tot en met vrijdag 18 januari. Kom lekker crossen in de bossen!

Bron: Annelies Dickhout ism DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor 27e Leemkuilcross

Reageren is niet toegestaan.