Boy van de Beek blijft

GROESBEEK – De Treffers en Boy van de Beek hebben overeenstemming bereikt over een langer verblijf op Zuid.


Foto en Rechten: DeTreffers, foto via DeTreffers.nl

Contractverlenging

Boy van de Beek is de aankomende twee seizoenen (met een optie voor nog een jaar) speler van De Treffers.
Boy van de Beek is blij met de verlenging. ‘Ik heb het hier sinds mijn komst in februari 2018 super naar mijn zin. Ik voelde me direct thuis al zaten we voetballend natuurlijk in een lastige situatie met de strijd tegen degradatie. Ik heb de ambitie niet meer om naar de Keuken Kampioen Divisie te gaan. Daarnaast zijn er maar weinig clubs die het zo goed voor elkaar hebben als hier. Voor mij was de keuze heel erg gemakkelijk’.

Scorend vermogen

Sinds zijn komst speelde Boy al 31 competitiewedstrijden in het mooie rood-zwart. Hierin wist hij zes keer het net te vinden en was hij negen keer bepalend met een assists. Van de zes goals staan de drie goals in de derby tegen Achilles’29 (5-2 winst) nog helder op het netvlies bij de supporters.

Debuut

Zijn debuut maakte Boy op 3 februari 2018 in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam, de tegenstander van aanstaande zondag. Voor de aankomende periode is Boy ambitievol. ‘Dit seizoen moeten we zo hoog mogelijk gaan eindigen. Voor de aankomende seizoenen moeten we van onszelf eisen dat we bovenin, top 5 of 7, mee gaan doen. En dat structureel. Dit moet ook gewoon kunnen bij een club als De Treffers.’

De club

Boy omschrijft De Treffers als een club met mogelijkheden waar de verwachtingen altijd hoog zijn. ‘Daar houd ik ook van. Alle mensen binnen de club zijn enorm betrokken. Niet alleen bij het eerste maar bij de gehele club. Supporters en vrijwilligers leven ontzettend mee en dat geeft voldoening, daar doe je het toch voor. Ik geniet echt van de sfeer binnen de club.’

2019-2020

Voor het aankomende seizoen liggen tot nu toe Joris Janssen, Coen Maertzdorf, Aziz Khalouta, Tjeu Langeveld en nu Boy van de Beek vast. Eerder berichten wij al dat Trainer Jan de Jonge aan het einde van het seizoen Anton Janssen zal gaan vervangen.

^JWi

Bron: DeTreffers.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Boy van de Beek blijft”

 1. Treffersfan zei:

  Een voorbeeld voor de andere spelers.

  Maakt voor iedereen tijd of je nou jong bent of oud .
  Vorige maand ook aanwezig bij de kaarttoernooi op zuid, kan de rest nog wat van leren!

  Voetballend kan het nog beter want hij haalt nog niet het niveau wat die hoort te halen maar vanwege coaching toch belangrijk voor de ploeg, een echte leider!
  Goed gehandeld van de beleidsbepalers.

  Succes boy