Bas Hendriks nieuwe trainer Groesbeekse Boys

GROESBEEK – Bas Hendriks wordt met ingang van het aankomende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Groesbeekse Boys.


Foto: Privefoto Bas Hendriks, Rechten: Bas Hendriks

Beweging

Er is op het moment volop beweging in het Groesbeekse voetballand. Daar waar bij Germania trainer Wouterse aanblijft, bij de Treffers een wisseling plaatsvindt gaat ook bij de Groesbeekse Boys een wisseling plaatsvinden aan het einde van dit seizoen.

Opvolger

Bas Hendriks volgt Michel Houterman op die na één seizoen afscheid neemt. Met het aantrekken van Bas Hendriks (42) haalt Groesbeekse Boys een ervaren trainer binnen die volgens de voetbaltechnische commissie zeer goed bij de visie van Groesbeekse Boys past.

Bas Hendriks

Als voetballer is Bas Hendriks bij diverse verenigingen in de regio actief geweest. Hij is als jeugdspeler gestart bij SCP waarna de overstap naar de voetbalschool van NEC volgde. Dit resulteerde uiteindelijk in enkele invalbeurten in de hoofdmacht van de Nijmeegse profclub.

Carrière

Daarna volgde zijn carrière bij onder meer SCH, DIO ’30 en Rood Wit. Wegens blessureleed stopte hij op 31 jarige leeftijd met voetbal waarna zijn trainersloopbaan bij DVSG begon. Na drie jaar Oranje Blauw volgde de overgang naar sv Ooij waar hij inmiddels aan het zevende seizoen bezig is. Eénmaal volgde met deze club promotie, vorig seizoen werd het kampioenschap aan het einde van het seizoen verspeeld.

Vooruitzichten

Groesbeekse Boys streeft naar herkenbaarheid en doorstroming van spelers uit de eigen jeugdopleiding naar de selectie elftallen. Bas Hendriks, die op een steenworp afstand van sportpark Breedeweg woont, lijkt de aangewezen persoon om daar invulling aan te geven. Met zijn ervaring als speler en trainer moet het mogelijk zijn om het niveau van de huidige selectie naar een hoger plan te brengen.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Bas Hendriks nieuwe trainer Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.