[3D] Germania komt niet tot scoren in Druten

GROESBEEK – Germania heeft vanmiddag met 2-0 verloren van koploper DIO ‘30 in Druten.


Foto en rechten: Germania Groesbeek

Langste adem

In de eerste helft was Germania gelijkwaardig aan de titelkandidaat in de derde klasse maar de tweede helft was de thuisploeg de betere ploeg en trok met twee doelpunten de wedstrijd naar zich toe.

Verloop

Doordat het hoofdveld te hard was week men uit naar het kunstgrasveld wat prima te bespelen was. De eerste helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af. De equipe van trainer Wim Wouterse deed niet onder voor de thuisploeg en had bij vlagen zelfs een licht overwicht.

Eerste helft

De kansen waren aan beiden zijden echter spaarzaam. Momchil Kolev van Germania had een rustige eerste helft. Ook Germania creeerde weinig. De mooiste mogelijkheid had Daan de Groot die een afgemeten voorzet van Jordy Wijnhoven over het doel schoot.

Na de rust

Na rust was het de thuisploeg die een tandje bij schakelde. Binnen het kwartier stond men op voorsprong. Dadier Casal schoot knap via binnenkant paal binnen; 1-0. Germania probeerde het wel en het oogde allemaal best aardig maar eenmaal rondom het zestienmeter gebied gekomen stokte het of ontbrak de juiste scherpte.

Slotfase

Een kwartier voor tijd besliste DIO de wedstrijd. Wederom was Dadier Casal die de Groesbeekse doelman kansloos liet; 2-0. Tien minuten voor het einde kon Daan van Geenen met rood vertrekken. Hij sloeg met zijn hand de bal uit het doel, rood en een strafschop tegen was het gevolg. De strafschop werd echter door Momchil Kolev gepareerd. Hierna kon Germania geen potten meer breken en moest men de drie punten in Druten laten.

Scoreverloop
57. 1-0 Dadier Casal
74. 2-0 Dadier Casal

Scheidsrechter:
de heer TF Schenk
Assistenten; A. Beijnes en K.Kamali.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [3D] Germania komt niet tot scoren in Druten

Reageren is niet toegestaan.