Weer winst voor Germania, 1-3 in Beuningen

BEUNINGEN – Germania heeft zondag tegen Beuningse Boys met 1-3 gewonnen. Na een 0-1 voorsprong bij rust, door een doelpunt van Jordy Wijnhoven, was het een kwartier na rust dezelfde Wijnhoven die de 0-2 liet aantekenen na aangeven van Luuc Arntz.

Vanaf de aftrap scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer 1-2. Vier minuten voor tijd scoorde de ingevallen Sven Klaassen de beslissende 1-3 na een fraaie voorzet van opnieuw Luuc Arntz. De eerste mogelijkheden waren voor de equipe van trainer Wouterse. Eerst was het Jordy Wijnhoven die bij een voorzet net tekort kwam en even later kreeg Luuc Arntz een uitstekende gelegenheid om de score te openen. 

Hierna nam de thuisploeg het initiatief min of meer over. Germaniadoelman Momchil Kolev moest tweemaal ingrijpen om Beuningse Boys van het scoren af te houden. Dit deed hij uitstekend, eerst tikte hij een lage bal net bij de paal weg en even later zag hij Glenn Muller vrij voor hem opduiken maar ook ditmaal redde hij bekwaam.

Na ruim een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Jordy Wijnhoven verschalkte de doelman scoorde fraai 0-1. Na rust was het Germania dat de bovenliggende partij was. Dit leverde na bijna een uur spelen de 0-2 op. Luuc Arntz gaf een mooie voorzet op Jordy Wijnhoven die zijn tweede van de middag liet aantekenen. Vanaf de aftrap verkleinde de Boys echter de achterstand. Uit vermeende buitenspel scoorde Glen Muller de 1-2.

Hierna bleef Germania de wedstrijd controleren en vijf minuten voor het einde was het de ingevallen Sven Klaassen die de overwinning voor de Groesbekers veilig stelde. Opnieuw een afgemeten voorzet van Luuc Arntz bereikte Klaassen die met een fraaie kopbal de doelman van de thuisploeg kansloos liet; 1-3.

Scoreverloop:

32. 0-1 Jordy Wijnhoven

58. 0-2 Jordy Wijnhoven

59. 1-2 Glen Muller

86. 1-3 Sven Klaassen

Scheidsrechter: de heer S.E.A Versteege.
Assistenten: R.W. van Ewijk en K. Kamali.

Opstelling Germania: Momchill Kolev, Daniel Heideveld, Kay Tassenaar, Lars Gerrits, Yannick Stegehuis, Romano Jansen,  Daan de Groot, Jordy Wijnhoven(72e Sven Klaassen), Jacky Dobson, Luuc Arntz,  Enes Ozturk (76e Jeffrey Aalders).

Topscoorders: 

5 Luuc Arntz
5 Jordy Wijnhoven
2 Kay Tassenaar
2 Sven Klaassen
1 Maks Nas
1 Karen Tevonyan
1 Daan de Groot
1 Yannick Stegehuis
1 Romano Jansen


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 februari, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Weer winst voor Germania, 1-3 in Beuningen

Reageren is niet toegestaan.