Reünie 100 jaar De Treffers

GROESBEEK – Wekelijks beleven Treffers supporters, spelers én oud voetballers vol passie de wedstrijden van hun club. Dit geldt voor ons 1e elftal, maar zeker ook voor de overige senioren, junioren en pupillen teams. Samen sporten en de wedstrijden beleven verbindt families, overstijgt generaties en passioneert jong en oud.

In ons jubileum jaar gaan wij deze passie, die wij allemaal hebben voor het spelletje op een speciale Reünie avond welke gehouden wordt op vrijdag 4 oktober (her)beleven en delen met elkaar! Ben je supporter, speler of oud voetballer en wil je graag bij deze unieke avond aanwezig zijn, heb je nog een leuk idee of activiteit voor op deze avond, laat ons dit dan weten.

Binnenkort hoor je, hoe je je op kunt geven voor deze bijzondere avond, de informatie hierover lees je op de site www.detreffers.nl en de regionale media.

Hebben wij je enthousiast gemaakt neem dan contact op met Reunie100jaar@detreffers.nl.

Ingezonden door: De Treffers. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Reünie 100 jaar De Treffers

Reageren is niet toegestaan.