Regionale jeugd opleiding De Treffers werpt vruchten af

GROESBEEK – Terwijl de meeste amateurclubs in Nederland met een daling van het aantal leden te maken hebben, groeit het aantal leden bij De Treffers. Met name bij de jeugd is een forse stijging te zien. Het aantal pupillen nam maar liefst met 25% toe.

Bij de junioren zien we een groei 11% en bij de senioren een groei van 7%. Het totaal aantal leden van De Treffers steeg hierdoor naar 1350. Hoe het komt dat De Treffers tegen de landelijk trend in groeit?

“Wij zijn een vereniging waarin voetbalontwikkeling, prestatie maar ook gezelligheid centraal staat. Voor veel jonge mensen is het belangrijk dat er een goede combi is. Onze vereniging beschikt over kwalitatief goede trainers, een mooie accommodatie en een groot aantal vrijwilligers die er voor zorgen dat De Treffers een fijne club is om bij te spelen”, vertelt Bert Janssen, voorzitter van De Treffers. “De grote aanwas van spelers vraagt veel van onze planners met betrekking tot de indeling van de velden en kleedkamers. We zijn er, met dank aan alle betrokken vrijwilligers, in geslaagd om het allemaal goed op orde te krijgen”.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2019 door Be Heerder with 7 reacties »

7 reacties op “Regionale jeugd opleiding De Treffers werpt vruchten af”

 1. Gijs zei:

  Wat een onzin van Bert Janssen, populaire praat! Stijging komt puur omdat er meer dan 150 leden overgestapt zijn van Achilles’29 naar de Treffers.

 2. Johan zei:

  Beetje jammer dit, er moet weer makkelijk gescoord worden hier, er is maar een reden waarom er bij een aantal Groesbeekse clubs een stijging is. Dat komt omdat er bij Achilles helaas een gedeelte leden zijn gaan lopen. Hier is gewoon geen enkele sprake van objectieve journalistieke berichtgeving.

 3. Jeroen zei:

  Waarom wordt er niet gewoon gezegd dat er een groot deel van Achilles afkomstig is……

 4. Sjaak zei:

  Je geeft geen antwoord op de vraag Bert.

  Je dreunt weer een algemeen verhaaltje op.
  Het heeft alles te maken met de leegloop van Achilles.
  Niks meer en niks minder.

  Ze hebben bijna de complete jeugd overgenomen.
  De Groesbeekse Boys zijn ook gestegen qua leden.

 5. Ted zei:

  @ Sjaak, De Groesbeekse Boys zijn ook gestegen qua leden. Dat zijn ze tien jaar terug al door roodwit een oor aan te naaien. (samengaan en zelf alles inpikken) over mooie praat gesproken.

 6. The zei:

  Blijkt toch maar weer eens dat de mensen hier boven niet van de hoed en de rand weten. De Treffers is in een paar jaar tijd met ruim 250 leden gegroeid. Daarvan komen er nog geen 100 van de Heikant. Dat is veel, dankzij het wanbeleid daar. De overige komen overal vandaan, van alle andere Groesbeekse clubs maar ook uit de regio. Het zou jullie sieren om wat meer respect te hebben voor De Treffers. Gewoon normaal goed en duidelijk (jeugd)beleid. Dat trekt mensen aan!

 7. Antoon zei:

  Bert praat net als Mark Rutte ,en nu zie je wel wat daar van komt .