Super Saturday bij Ikaros

GROESBEEK – Op zaterdag 23 maart organiseert Ikaros weer een Super Saturday in sporthal Biga. Het belooft een leuke, gezellige en sportieve dag te worden. Naast een dag vol mooie volleybalwedstrijden is er s’morgens van 10 tot 11 een clinic voor de jeugd, verzorgd door eredivisiespeelster Joska Franssen van Flamingo’s Activia.

Vanaf 11.30 uur beginnen de wedstrijden, met om 11.30 de Jongens B1 en om 13.30 de meisjes C1 en C2. Het wedstrijdprogramma wordt afgesloten met de wedstrijd om 15.30 van Dames 1 tegen Trivos uit Wijchen.

Na de wedstrijden is er tot 19.00 uur discovolleybal voor de jeugd. DJ Teun maakt er een feestje van. Tenslotte wordt de dag afgesloten met de officiële ingebruikneming van de nieuwe bar en aansluitend Karaoke voor de liefhebbers.

Gedurende de hele dag is er muziek, een hapje en een drankje. Vanaf 18.00 uur is speciaal voor deze dag een Frietkar gehuurd, frites en snacks voor een aantrekkelijke prijs.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Super Saturday bij Ikaros

Reageren is niet toegestaan.