Open dag bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – Maak kennis met Tennis! Op 31 maart is het mogelijk om een balletje te komen slaan bij de Tennisvereniging in Groesbeek. Dit kan tussen 10 en 12 uur.

Wil je een training krijgen van Maximum Tennis? Kom dan tussen 13.30 en 15.00 uur.

Er zijn deze dag speciale aanbiedingen voor lidmaatschappen voor junior, student en senior. Zo kan een student voor slechts € 100,- het gehele jaar door tennissen en bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap en kun je gratis meedoen met een tennis training op vrijdag 12 april (deze training geldt voor alle nieuwe senioren die lid worden). Deze wordt natuurlijk gegeven door Maximum Tennis.

Voor jeugdleden is er een speciale ALLES-IN-1 aanbieding: Voor € 60,- per kwartaal ben je lid van de tennisvereniging en krijg je 1 x per week training! Daarbij doe je mee met de tenniskids competitie en  krijg je een clubshirt. Deze aanbieding geldt voor de 1e 6 maanden.

Tijdens de open dag is het ook mogelijk om te komen midgetgolfen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, dit moet wel onder begeleiding van een volwassenen. Wil je vaker komen midgetgolfen: koop dan voor € 25,- een 5 ritten kaart voor 2 personen.

Op 31 maart zijn ook de finales van de clubkampioenschappen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen.  Kijk voor meer informatie over de open dag op de website www.tvgroesbeek.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open dag bij Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.