Tweede editie NK Bestuurders Molenhoeks Makkie

MOLENHOEK – Afgelopen jaar was hardloopevenement Molenhoeks Makkie gastheer voor het NK bestuurders. Bestuurders van gemeenten, provincies en waterschappen streden om de titel. Een leuk evenement, maar de deelname viel enigszins tegen.

Dit had echter veel groter kunnen zijn, wanneer de organisatie ook een ander type bestuurder had toegelaten. Tot hilariteit van het Makkie-bestuur meldden zich vooraf namelijk ook bus-, trein- en taxibestuurders. Zij moesten teleurgesteld worden.

Dit bracht de organisatie echter op het idee om hen bij de komende editie, op 20 oktober 2019, wél een eigen podium te geven. Zo is de tweede editie van het NK Bestuurders geboren.

Alle bestuurders van bussen, treinen, trams, metro’s en taxi’s zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Zij kunnen zich melden via nkbestuurders@ molenhoeksmakkie.nl en ontvangen dan nadere info.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Tweede editie NK Bestuurders Molenhoeks Makkie

Reageren is niet toegestaan.