Win de Emilia wisseltrofee bij de eerste Emilialoop

WIJCHEN – Zaterdagavond 11 mei 2019 staat het centrum van Wijchen in de sportieve spotlights. Atletiek Vereniging Wijchen organiseert die avond midden in het dorp de eerste editie van de Emilialoop.

Een nieuwe hardloopwedstrijd voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, recreanten en professionals. Voor iedereen in de gemeente Wijchen en ver daarbuiten een goede reden om (meer) te gaan sporten. Maar ook voor de toeschouwers is er veel te zien en te beleven.

Onderdeel van de Emilialoop is de bedrijvenloop; een competitie voor alle ondernemingen in de regio Wijchen. Een bedrijf dat deelneemt met vijf lopers ondersteunt daarmee de Emilialoop. De totaaltijd van de snelste drie deelnemers bepaalt welk bedrijf een jaar lang de trotse bezitter wordt van de Emilia wisseltrofee op de 5 km en de 10 km. Voor deelnemende bedrijven zijn er diverse reclame uitingen mogelijk.

Alle deelnemers krijgen een prachtige herinnering, een groepsfoto en toegang tot het bedrijvenloopcafé met een hapje en een drankje. Wilt u met uw bedrijf meedoen of wilt u meer informatie, stuur een bericht aan info@emilialoop.nl.

Voor alle andere werknemers die niet hardlopen en toch dit fantastische hardloopevenement van dichtbij willen mee maken? Meld je aan als vrijwilliger. De organisatie is nog op zoek naar vele handen die kunnen helpen dit evenement op zaterdag 11 mei a.s. tot een succes te maken.

Vrijwilligers kunnen contact opnemen met:  Antonin d Waard. Email: vrijwilliger@emilialoop.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Win de Emilia wisseltrofee bij de eerste Emilialoop

Reageren is niet toegestaan.