Nordic Walking iets voor jou? Doe mee met de introductiecursus!

GROESBEEK – Nordic Walking Vereniging Groesbeek organiseert in april en mei een introductiecursus van maximaal zes lessen. Bij een kleine groep krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht en wordt de cursus in minder bijeenkomsten gegeven.

De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagen van 14.00-15.00 uur te beginnen op 20 april. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer. Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen.

Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben daar wordt voor gezorgd. De kosten zijn 60 euro, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname. De lessen starten vanaf de parkeerplaats aan de Houtlaan in Groesbeek.

Voor meer info en aanmelden: sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024 6632040 / 06 10332892.

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Voor meer info over de vereniging: www.nwvgroesbeek.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nordic Walking iets voor jou? Doe mee met de introductiecursus!

Reageren is niet toegestaan.