De Treffers organiseren seminar met Gertjan Verbeek

GROESBEEK – Voetbalvereniging De Treffers organiseert een Business event over VITALITEIT, SPORT, BESTUREN EN ONDERNEMEN met gastsprekers Gertjan Verbeek, Maria Hopman en Pim van Lamoen.

Dit event vindt plaats in het kader van het 100 jarig jubileum op dinsdag 18 juni 2019. Bovenstaande sprekers geven hun visie op dit thema. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Ronald Migo, adviseur RvN@.

Gertjan Verbeek (voetbaltrainer en analist) ging na het beëindigen van zijn voetbalcarrière aan de slag als trainer bij onder andere Feijenoord en FC Twente. Hij wordt geïnterviewd over vitaliteit in de sport en het bereiken van (team)doelstellingen.

Maria Hopman (hoogleraar Integratieve fysiologie) doet onderzoek naar de invloed van beweging op gezondheid. Ze vergelijkt beweegpatronen van verschillende groepen mensen, bijvoorbeeld tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Pim van Lamoen (performance coach) reflecteert op de gesprekken en zal zijn visie geven op de invloed van mentale vitaliteit op prestaties.

Voor sporters, ondernemers, bestuurders van sportverenigingen, samenwerkingspartners èn leden is Sportpark Zuid op 18 juni de plek om elkaar te ontmoeten.

Het Business event start vanaf 17.00 uur en wordt culinair omlijst. Tijdens het Business event is er volop gelegenheid om in de speciale De Treffers Arena je eigen vitaliteit en sportiviteit te laten testen.

Voor meer informatie en inschrijven: www.detreffers.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De Treffers organiseren seminar met Gertjan Verbeek

Reageren is niet toegestaan.