Zeven voor Leven Berg en Dal zoekt vrijwilligers

BERG EN DAL – Zondag 26 mei 2019 start in Berg en Dal Zeven voor Leven, dé  nieuwe fietsuitdaging van Nederland, het Nederlandse ‘broertje’ van Alpe d’HuZes.

Met maar liefst  2.000 hoogtemeters die gemaakt worden in 7 rondes van 20 km, staan de deelnemers die geld ophalen voor stichting Kanker Zien voor een ware uitdaging.

Doel van de stichting Kanker Zien is om kanker in een eerder stadium te kunnen diagnosticeren en tumoren daardoor gerichter te kunnen behandelen. Hierdoor vergroten overlevingskansen en wordt de kwaliteit van leven na behandeling sterk verbeterd.

Voor de organisatie van dit evenement is Zeven voor Leven dringend op zoek naar vrijwilligers. Wielerliefhebbers en iedereen die in zijn of haar leven geconfronteerd is met kanker weet hoe belangrijk een vroegtijdige diagnose is. Door mee te fietsen of actief het evenement te ondersteunen in de organisatie dragen deelnemers en vrijwilligers bij in de strijd tegen kanker.

Ook Team Sunweb, paralympiër Tim de Vries en Frits Barend zetten zich op 26 mei samen in met Zeven voor Leven om het verschil te maken in de strijd tegen kanker.

Zeven voor Leven zoekt vrijwilligers voor allerlei functies, van gastvrouw tot verkeersregelaars.

Aanmelden kan via zevenvoorleven.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zeven voor Leven Berg en Dal zoekt vrijwilligers

Reageren is niet toegestaan.