Omloop der Zevenheuvelen zoekt vrijwilligers

BERG EN DAL – Zondag 7 juli zijn er weer vele vrijwilligers nodig om de organisatie van de Omloop der Zevenheuvelen te ondersteunen. Het wielerevenement van Berg en Dal heeft al de nodige aanmeldingen van trouwe verkeersregelaars binnen, maar zoekt ook nog vrijwilligers voor andere taken.

Het evenement kent een toertocht waar naar schatting zo’n 1.000 toerrijders aan deel zullen nemen en organiseert op dezelfde dag een drietal wedstrijden. De organisatie verwacht ruim 100 vrijwilligers in te moeten zetten om alles te organiseren.

Taken waar nog veel vrijwilligers voor nodig zijn, zijn het uitzetten van de toerroutes (op zaterdag), het opbouwen van start- en finishgebied en het wedstrijdparcours, het bemannen van verzorgingsposten van de toertocht, het uitgeven van startbewijzen aan de inschrijftafel en ook nog een aantal verkeersregelaars.

Gewoon een hele gave dag

“We zien dat veel vrijwilligers die afgelopen jaren hebben meegeholpen het leuk vinden om weer te komen helpen. Daar zijn we heel blij mee, want dat betekent indirect dat ze vorige jaren een leuke dag hebben gehad”, aldus Leonie Baltussen die namens de organisatie de werving en indeling van medewerkers coördineert.

Met onder andere een crewshirt met het predicaat ‘Meesterknecht’, een lekkere lunch, veel persoonlijke aandacht, enthousiaste collega’s en deelnemers en een medewerkersbarbecue op de vrijdag nadien, heeft de organisatie een mooi aanbod voor elke vrijwilliger.

“Maar men moet het vooral doen omdat het gewoon een hele gave dag is om zo met zijn allen zo’n mooi evenement te realiseren. Iedereen die meehelpt maakt het evenement net weer een beetje beter georganiseerd”, aldus de organisatie.

Inschrijven als vrijwilliger doe je op de site van het evenement: www.omloopderzevenheuvelen.nl/vrijwilligers. Voor vragen kan men terecht bij leonie@omloopderzevenheuvelen.nl.

Foto: Omloop der Zevenheuvelen


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Omloop der Zevenheuvelen zoekt vrijwilligers

Reageren is niet toegestaan.