Open Zomertoernooi bij Tennisvereniging De Oorsprong

BEEK – In de week van 22 juni tot en met 30 juni vindt bij Tennisvereniging De Oorsprong het Open zomertoernooi in Beek (Berg en Dal) plaats.

KNLTB-leden kunnen zich inschrijven in de categorieën 3 t/m 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD en GD. In de categorieën 6 t/m 7 is deelname mogelijk vanaf 17 jaar en ouder.

De wedstrijden worden gespeeld in poules, zodat iedereen meer dan een partij kan spelen. De finales worden gespeeld op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019. Dit belooft wederom voor een hoop sportieve gezelligheid voor zowel de deelnemers, als toeschouwers.

Inschrijven kan tot 17 juni aanstaande, via www.toernooi.nl (Oorsprong Open 2019). Vorig jaar zat de vereniging al bijna aan het maximaal toegestane aantal deelnemers, dus schrijf je snel in!

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers, 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zowel in de zomer als de winter bespeelbaar.

De vereniging organiseert naast open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities. Op vrijdag is de vaste ‘racket-avond’, hierbij wordt geloot wie tegen wie speelt. Een uitstekende avond voor nieuwe en toekomstige leden om kennis te maken met andere spelers. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open Zomertoernooi bij Tennisvereniging De Oorsprong

Reageren is niet toegestaan.