Manjorie Janssen loopt limiet EK junioren

NIJMEGEN – Op Hemelvaartsdag heeft Manjorie Janssen bij de Harry Schulting Games in Vught de limiet voor de Europese Kampioenschappen voor junioren gelopen.

De atlete van Running Team Simba finishte de 3000 meter in een tijd van 9.27.86 minuten en werd hiermee derde achter senior Elisa de Jong en junior Anna Hightower (ook zij liep de limiet voor de EK junioren). De Europese Kampioenschappen voor junioren zijn van 18 – 21 juli in het Zweedse Borås.

Op de Nederlandse ranglijst aller tijden staat Manjorie nu 5e bij de meisjes B (meisjes onder 18 jaar) en 10e bij de meisjes A (meisjes onder 20 jaar).

Yasmine Abbes had zich al op zaterdag 25 mei, via een zeer snelle 1500 meter, geplaatst voor de Europese Kampioenschappen en debuteerde deze dag op de 3000 meter. Zij liep een uitstekende tijd van 9.38.59 minuten en werd hiermee vijfde in een zeer sterk veld. Op de Nederlandse ranglijst aller tijden voor meisjes B staat ze nu met deze tijd op de 11e plaats.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Manjorie Janssen loopt limiet EK junioren

Reageren is niet toegestaan.