Bijzondere voetbalwedstrijd De Treffers

GROESBEEK – Op zondag 16 juni om 11.00 uur vindt een bijzondere voetbalwedstrijd plaats. Oud-spelers die in november verkozen zijn in het Elftal van de Eeuw, spelen die ochtend tegen het huidige Voetbal Plus team van De Treffers. 

Het was een bont gezelschap in november. De oud-spelers, gekozen door de eigen leden van de vereniging, kregen van presentator Frank Evenblij te horen dat ze in het jubileumteam hoorden. Hierna is het idee geboren om tijdens de feestweek waarin de Groesbeekse voetbalclub haar honderdjarig bestaan viert, een wedstrijd te spelen met als tegenstander het Voetbal Plus team van De Treffers. Dit team bestaat uit voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Het Elftal van de Eeuw wordt gecoacht door trainer Jan Peters. Verder ziet het team er als volgt uit: Jan Liebers (keeper). In de achterhoede: Jasper Zuidwijk, Willie Willems, Piet Giebels en  Joop van den Ing. In de middenlinie: Erwin Wennekers, Frank Wijnhoven en Paul Janssen. In de voorhoede spelen: Henk Grim, Saïd Echarqui en Sandy Schreur.  Bram Janssen, de zoon van Paul, neemt deel in het Voetbal Plus team waarmee vader en zoon tegelijk op de grasmat zullen verschijnen.  

Bent u nieuwsgierig of de oud-voetballers hun technieken nog beheersen en of de conditie van destijds nog steeds op peil is? En in hoeverre zijn zij bestand tegen het op elkaar ingespeelde Voetbal Plus team? Bezoek dan deze bijzondere gratis wedstrijd op Sportpak Zuid.   


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere voetbalwedstrijd De Treffers

Reageren is niet toegestaan.