3 (oud-)NEC’ers komen nog een keer in actie!

GROESBEEK – Jan Peters, oud-international van het Nederlands elftal, gaat zich nog een keer voorbereiden op een bijzondere wedstrijd. Hij gaat namelijk het Elftal van de Eeuw van De Treffers coachen.

De Treffers viert dit jaar haar 100 jarig jubileum. In het kader van dit jubileum is er door de leden een Elftal van de Eeuw gekozen dat afgelopen november tijdens een feestelijke avond onder leiding van Frank Evenblij bekend is gemaakt.

In dit elftal waarvan Jan Peters is gekozen tot coach zijn Henk Grim en Frank Wijnhoven twee oud-NEC spelers. Het complete Elftal van de Eeuw gaat de voetbalschoenen aantrekken en een wedstrijd spelen tegen het Voetbal Plus elftal van De Treffers. Dit team bestaat uit voetballers met een geestelijke of lichamelijke beperking.

In het Elftal van de Eeuw zijn naast de oud-NEC spelers Henk Grim en Frank Wijnhoven prominente oud-spelers van De Treffers verkozen. Erwin Wennekers, Jasper Zuidwijk, Willie Willems, Joop van den Ing, Jan Liebers, Piet Giebels, Said Echarqui, Sandy Schreur en Paul Janssen maken het elftal compleet.

Uniek detail is dat Paul Janssen met het Elftal van de Eeuw gaat spelen tegen zijn zoon Bram Janssen.

De wedstrijd vindt plaats op zondag 16 juni op sportpark Zuid om 11 uur. De toegang is gratis. Na afloop van de wedstrijd is het nog gezellig vertoeven op het feestterrein. Tevens zijn er voor jong en oud allerlei leuke en ludieke spellen onder leiding van de huidige eerste elftal spelers van De Treffers.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 3 (oud-)NEC’ers komen nog een keer in actie!

Reageren is niet toegestaan.