Receptie 100 jaar De Treffers

GROESBEEK – De Treffers bestaat 100 jaar. Op 1 augustus 1919 wordt in het toenmalige café Hombergen op de hoek van de Kerkstraat en Bosstraat de club opgericht. Op voorstel van Bertus Geurts wordt de club De Treffers genoemd.

Via het eerste Treffersveld, dat op de Bisselt lag, wordt al snel verhuisd naar een veld in het Herwendaal en in 1925 wordt verhuisd naar een terrein in De Drul. Via een terrein aan de Pannenstraat, opnieuw naar Herwendaal en Mooksebaan, zal de club uiteindelijk zich vestigen op sportpark Zuid aan het Nijerf. Een prachtige accommodatie die symbool staat voor de ontwikkelingen van de club. De Treffers is uitgegroeid tot een volwassen, gezonde vereniging met 1300 leden. De Treffers speelt op het hoogste amateurniveau en kende veel successen zowel met de prestatieve- als breedtesportteams.

Om dit alles te vieren nodigt De Treffers u van harte uit voor de jubileumreceptie die gehouden wordt op donderdag 20 juni in de feesttent op sportpark Zuid. Aanvang 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2019 door Be Heerder with Comments Off on Receptie 100 jaar De Treffers

Reageren is niet toegestaan.