Laatste kaarten Muziekspektakel op Sportpark Zuid

GROESBEEK – In het weekend van 21 en 22 juni viert De Treffers haar 100 jarig bestaan met een grandioos feestweekend met ondere andere de band Spitze, Jannes en Martijn Fischer.

Optredens van onder andere de Zuid-Limburgse powerband Wir sind Spitze, musicalster Martijn Fischer en volkszanger Jannes.

Wir Sind Spitze treedt op 21 juni om staat bekend om hun veelzijdige repertoire en deze band speelt dance, schlagers en de nieuwste hits. Dit aangevuld met dikke blazers en vingervlug accordeonwerk hebben ze al menig podia weten te verrassen doordat geen enkel optreden hetzelfde is. Wir sind Spitze zal het in een zogeheten Band Battle opnemen tegen Baby Blue. Dit is een band bestaande uit vijf enthousiaste jongemannen die een spetterende show neerzetten met Pop, Rock ’n Roll en Nederlandstalige muziek. Op de Zwarte Cross en Paaspop wisten ze al duizenden mensen mee te nemen met hun aanstekelijke muziek.

Op zaterdag 22 juni wordt een Hollandse Avond met volkszanger Jannes georganiseerd. Deze ‘koning der Piraten’ en stond eerder in een uitverkocht Ahoy Rotterdam. Daarnaast zal de Groesbeekse band Regroove covermuziek van ‘De Dijk’ ten gehore brengen en zingt Martijn Fischer hits van Hazes.

Iedereen is van harte welkom. Reserveren kan via www.detreffers.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Laatste kaarten Muziekspektakel op Sportpark Zuid

Reageren is niet toegestaan.