Running Team Simba zoekt hardlooptalent

NIJMEGEN – Running Team Simba uit Nijmegen organiseert zaterdag 22 juni vanaf 11:00 uur, in samenwerking met AV Cifla, talententesten voor jeugdige hardlopers.

Ben je tussen 11 en 18 jaar en vind jij hardlopen leuk dan ben je van harte welkom om je hardlooptalent te laten testen. De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat te Nijmegen. Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt dan mag je vervolgens enkele weken gratis met ons meetrainen.

Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententesten kun je contact opnemen met Martijn Venhuizen (info@runningteamsimba.com of tel. 06-46046219).

Running Team Simba heeft als doel het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. Dit jaar hebben reeds drie atleten van ons team (Yasmine Abbes, Manjorie Janssen en Ellen van Doorn) de limiet gelopen voor de Europese junioren Kampioenschappen in het Zweedse BorĂ¥s.

Voor meer informatie over Running Team Simba zie ook: www.runningteamsimba.com


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Running Team Simba zoekt hardlooptalent

Reageren is niet toegestaan.