Open dag bij vernieuwd tennispark Groesbeek

GROESBEEK – Tennisvereniging Groesbeek houdt voor de tweede keer dit jaar een Open Dag. Op zondag 8 september wordt het vernieuwde tenniscomplex om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Annelies Visser.

Normaal geeft de club aan het begin van het tennisseizoen in maart belangstellenden de gelegenheid een kijkje te nemen op het park aan de Cranenburgsestraat 23 om met tennis in Groesbeek kennis te maken. Deze middag op 8 september heeft een extra feestelijk karakter. Want in juli zijn alle zeven banen gerenoveerd.

Vier weken lang lag het tennisgebeuren stil om de banen van een nieuwe kunstgrasmat te voorzien en de gaashekken te vernieuwen, terwijl ook een nieuwe minibaan voor kinderen werd aangelegd. Een investering van ongeveer 150.000 euro. Door een substantiële bijdrage van de gemeente Berg en Dal kon deze renovatie worden uitgevoerd.

Naast het officiële gedeelte valt er voor jong en oud veel meer te beleven. Op sportief gebied organiseert tennisschool Maximum een speciale tennisclinic. Dat is onder leiding van tennisleraren een uurtje tennis in spelletjesvorm, niet alleen voor leden van TV Groesbeek, maar vooral ook voor kinderen en volwassenen die op zo’n Open Dag (opnieuw) kennis willen maken met tennis.

De jeugd komt nog meer aan z’n trekken op 8 september. Op het complex is een springkussen geplaatst, een goochelaar/clown vertoont zijn kunsten en bezoekers aan de Open Dag kunnen zich vermaken met oud-Hollandse spelen. Een gratis rondje midgetgolf op het sportpark behoort eveneens tot het feestpakket. En op het eind van de middag trakteert de tennisclub op gratis patat en snacks.

Wie de smaak dan goed te pakken heeft, kan bovendien tegen een sterk gereduceerd tarief lid worden van TV Groesbeek. Om zich daarna jarenlang uit te leven op een van die fraaie zeven nieuwe banen. Of op de speciale minibaan, waar jeugdleden ook gratis met een introducé aan de slag kunnen.

Foto (C): TV Groesbeek 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open dag bij vernieuwd tennispark Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.