Feest bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – De nieuwe banen mogen er dan al een paar weken prachtig bij liggen. En menigeen mag er na de welverdiende zomervakantie al een balletje op geslagen hebben. Toch organiseert Tennisvereniging Groesbeek op zondag 8 september een bijzondere heropening van de tennisbanen.

Een dag met een officieel tintje, want sportwethouder Annelies Visser neemt de banen die middag om 14.30 uur officieel in gebruik. Aansluitend is er om 15 uur is er een tennisclinic. Deze is voor iedereen toegankelijk: leden en niet leden, jong en oud.

Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan aan via info@tvgroesbeek.nl o.v.v naam en leeftijd. Er zijn leenrackets aanwezig, denk wel aan het juiste schoeisel (sportschoenen zonder noppen). 

Tijdens deze gezellige heropening zijn er ook Oud Hollandse Spelen (onder begeleiding van ‘Magic Mickey”), er is een springkussen, een ballen kanon en er is een aantal tennisspelen. ‘In Beweging” zal ook aanwezig zijn met Dynamic Tennis. Bent u nieuwsgierig naar wat dit precies is? Kom dan langs en doe mee. 

Rond 16:00 uur wordt afgesloten met een tennis demonstratie. U bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.tvgroesbeek.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Feest bij Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.