385 kinderen op de tennisbaan in Groesbeek

GROESBEEK – Tennisvereniging Groesbeek is afgelopen week begonnen met het geven van schooltennis. Er komen in totaal maar liefst 16 groepen van diverse basisscholen uit Groesbeek naar de tennisvereniging.

De tennisles is gegeven door de tennistrainer Robert van Ewijk (Maximum Tennis) en vrijwilligers van Tennisvereniging Groesbeek. In het kader van sportontwikkeling en het promoten van de tennissport, geeft de tennisvereniging deze lessen om kinderen al vroegtijdig kennis te laten maken met deze sport. Tijdens de reguliere gymlessen komt deze sport weinig aan bod omdat de scholen het materiaal niet hebben om te oefenen. De kinderen waren erg enthousiast.

Iedereen is bij deze uitgenodigd voor een extra gratis Tennis Clinic op maandag 7 oktober van 17.00-18.00 uur.

Het maakt niet uit of je wel of niet kunt tennissen: iedereen kan zich opgeven voor deze activiteit. Tijdens deze tennis clinic ‘Maak je kennis met tennis’ en train je een aantal tennisvaardigheden. Tennisrackets en ballen zijn aanwezig. Jij zorgt voor de juiste sportschoenen (zonder noppen) en goede zin! De clinic wordt verzorgd door Maximum Tennis. Aanmelden gaat via Sjors Sportief.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 385 kinderen op de tennisbaan in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.